دسته بندی نشده

ماژول plc

ماژول توسعه و یا کارت پی ال سی از قطعات پرکاربرد در صنعت اتوماسیون صنعتی است.باتوجه به نام آن ها می توانیمن به کلی کارایی آن را درک بنمایم. با هدف اضافه کردن قابلیت و توسعه دادن توانایی پی ال سی .ساده ترین استفاده از کارت پی ال سی برای  افزایش  تعداد پورت وروردی و خروجی میباشد.

میتوانیم برای فراهم کردن سازگاری با پروتکل های ارتباطی  از کارت توسعه هنده پی ال سی استفاده بمانیم.افزایش فضای حافظه یا حتی واحد های پردازش نیز از دیگر کاربردهای کارت های توسعه دهنده میباشد.با استفاده از کارت توسعه انعطاف پذیری  و اعمال تغییرات  در سیستم به راحتی امکان پذیر میباشد. به همین دلیل است که استفاده از پی ال سی بسیار رایج میباشد. پی ال سی به معنای کنترلر منطقی قابل برنامه ریزی است. این دستگاه خاص به صورت خاصی برای کنترل دستگاه ها و ماشین آلات در خطوط تولید سیستم های توربین، سیستم آب و برق و سایر کاربرد های صنعتی استفاده میشود. استفاده از پی ال سی در صنعت باعث سهولت در کنترل و مدیریت فرآیند ها، افزایش بهره وری ، کاهش  خطا و اتمام سریع تر کارها میشود.

سخت افزار پی ال سی به دو دسته اصلی تقسیم میشوند.

پی ال سی فشرده

به عنوان یک واحد کوچک و یکپارچه شناخته میشوند. پی ال سی فشرده برای کار های کم حجم که به فضای محدود نیاز دارند مناسب هستند. آن ها اغلب دارای ورودی و خروجی محدود هستند.برای سیستم های ساده و کنترل و اتوماسیون به کار میروند.

پی ال سی ماژولار

از ماژول های  قابل تعویض تشکیل شده اند و شما میتوانید به دلخواه و نیاز خود ماژول های وروردی و خروجی را حذف کنید.این انعطاف بیشتر در طراحی و استفاده از سیستم های پیچیده تر یا در پروژه هایی که نیاز به ارتقا و توسعه دارند موثراست.

کارت توسعه دهنده پی ال سی هدف کلی این کارت ها افزودن  قابلیت و توسعه قابلیت ها و توسعه قابلیت های پی ال سی میباشد. کاربردهای دیگر این کارت شامل سازگاری با یک درایو، افزودن قابلیت عیب یابی و دیباگ به صورت ریموت و از راه دور و یا حتی به صورت محلی ، افزودن تجهیزات ورودی و خروجی خاص  وشخصی سازی شده نیز میشود.

کارت ورودی دیجیتال

برای دریافت سیگنال های دیجیتال و تبدیل آن ها به داده های قابل در سیستم های اتوماسیون صنعتی به کار میرود.این کارت ها با استفاده از ولتاژ ورودی، سیگنال های دیجیتال را تفسیر میکنند.  هرکارت بر اساس ولتاژ وروردی خود از طرف تولید کننده مشخصات خاصی دارد. این کارت ها میتوانند دارای تعداد مختلف پورت های ورودی می باشند. تعداد پورت ممکن از 4 الی 64 عدد میباشد.نوع ولتاژ ورودی میتواند ای سی یا دی سی باشد.بعضی از این کارت ها قابلیت ویژه ای مثل تشخیص ارور و خطا را نیز دارا هستند.این اطلاعات به صورت اینترپوت در  کد کارت مشخص میشوند و قادرند خاطاهای قابل تشخیص قطع سیم  یا مشکل در تغذیه سنسور را شناسایی کنند.

کارت خروجی دیجیتال

در این کارت داده های ارسالی از پی ال سی به سیگنال الکتریکی تبدیل و به تجهیزات تحت کنترل ارسال میشود. کارت خروجیدیجیتال به عنوان کارت های دو حاله شناخته میشوند. بنابراین سیگنال کنترلی دارای دو حالت قطع و وصل است.علاوه بر ویژگی های کارت های ورودی  کارت های خروجی مشخصات خود را دارند. یکی از مهم ترین موارد  مورد  بررسی در اینجا میزان حداکثر جریان مجاز پورت خروجی است. نوع خروجی نیز در انتخاب کارت بسیار تاثیر گذار است.

کارت ورودی آنالوگ

کارت ورودی آنالوگ در پی ال سی یک عنصر اساسی است که جهت ارتباط با دنیای فیزیکی و مشاهده و اندازه گیری سیگنال های آنالوگ از محیط خارجی به کار میرود.این کارت سیگنال های ورودی متغیر مانند ولتاژ یا جریان را از حسگر ها و دستگاه های مختلف دریافت میکند.آن ها را به فرم دیجیتال برای پی ال سی تبدیل میکند.استفاده از کارت در سیستم های پی ال سی به کنترل دقیق تر و بهتر فرآیند ها کمک میکند.این سیستماتیک معمولا در کاربردهای که نیاز به تنظیم و کنترل پارامتر های آ نالوگ دارند، مورد استفاده قر ار میگیرد.این کارت ها از اهمیت زیادی در اتوماسیون صنعتی و کنترل فرآیند ها برخوردارند.

اگر به دنبال خرید پی ال سی  و کارت توسعه دهنده های آن میباشید.فروشگاه فراست صنعت انتخابی ایده آل برای شما خوااهد بود این فروشگاه متعهد به ارائه محصولات با کیفیت و قیمت رقابتی است. خرید از ما به شما طمینان میدهد که تمامی محصولات همراه با گارانتی اصلی ارائه میشوند که این امر نشان دهده اعتماد و اطمینان فروشگاه به کالاهای عرضه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *